Sunde maltidskasser til virksomheder

Der findes efterhånden mange forskellige muligheder at vælge imellem, når man er på udkig efter måltidskasser. For nogle er det en stor fordel, at disse kan erstatte behovet for at skulle købe ind til aftensmaden hver aften. For andre vil det dog også kunne være en stor fordel, hvis man har brug for lidt sundere mad i løbet af arbejdsdagen. Derfor er FrugtKasser og frugtordninger til virksomheder og erhverv et godt valg for dem, der vil deres medarbejdere det bedste.

Fri frugt i løbet af dagen

Der er selvfølgelig flere måder at skabe en sundere arbejdsplads på. Men hvis det skal være både nemt og holdbart, så er det værd at få sin frugt via en frugtordning. Og det er altså muligt at få både økologisk firmafrugt og øko frugt til virksomheder – Øko frugtkurve og øko frugtkasser.

Ved at lade frugt stå til rådighed for dine medarbejdere, så kan du også bidrage til både medarbejdernes morale og sundhed. Den slags vil ofte kunne mærkes på humøret såvel som på produktiviteten. Derfor kan det være en god investering på flere parametre.

Andre sunde tiltag

Og netop dine medarbejderes sundhed er værd at støtte op om. Derfor kan det også være en god idé at overveje, hvilke andre tiltag du kunne bruge til at øge sundheden blandt dine medarbejdere.

Eksempelvis vil der på mange arbejdspladser være det problem, at folk sidder meget stille. Det kan naturligvis være nødvendigt, at man holder sig ved en computer for at klare sine opgaver. Men det er ikke sundt, at man ikke bevæger sig i løbet af dagen. Som arbejdsgiver kan du derfor overveje, om du kan få plads til mere bevægelse i løbet af arbejdsdagen, eksempelvis ved hjælp af:

  • Fælles morgengymnastik
  • Træningsudstyr til fri afbenyttelse
  • Udstrækningsøvelser i løbet af dagen

Om ikke andet kan det være værd at promovere en mere aktiv hverdag blandt medarbejderne.