K c pedersen letter din hverdag med albuestøtter

Kom godt på benene igen med produkter fra K. C. Pedersen. K. C. Pedersen forhandler populære produkter i kategorierne træningsredskaber, kompressionsbeklædning og hjælpemidler generelt. Skinner og bandager er for eksempel en ganske velbesøgt produktkategori, hvori du blandt andet finder en albuestøtte.

Brug en albuestøtte fra K. C. Pedersen under genoptræningen

En albuestøtte er til dig, der gerne vil have stabilisering af albue, skulder og arm efter en operation eller en skade. I sådanne tilfælde har denne del af din krop nemlig brug for at kunne hele i fred, og en albuestøtte kan være behagelig, mens helingsprocessen står på. En albuestøtte begrænser nemlig bevægelighed, samtidigt med at den støtter under bevægelse, sådan at du kan have en så normal hverdag som muligt, mens din skade eller diagnose står på. En skade eller en operation er dog ikke de eneste tilfælde, hvor en albuestøtte kan være et rart tiltag. Lider du for eksempel af lammelse, er en albuestøtte et hjælpemiddel, der kan give behagelig støtte for de lemmer, diagnosen påvirker. Har du et ønske om et hjælpemiddel som en albuestøtte, er det I flere tilfælde er det muligt at få en den bevilget fra kommunen. Dette kræver dog, at du først går til egen læge for at få en vurdering og efterfølgende skriver en ansøgning til kommunen.

K. C. Pedersen og deres store udvalg af skinner og bandager er derfor til dig, der mangler måder at opnå behagelig støtte på. Uanset hvad du lider af, kan en skinne eller bandage nemlig være netop det, der mindsker ubehaget, mens du har symptomer eller bivirkninger. Du finder et stort udvalg af både midlertidige og permanente skinner til skuldre, håndled, fingre og meget andet. Det førnævnte udvalg af skinner og slynger til skulder eller albue, omfatter for eksempel en lang række forskellige design, sådan at du kan vælge netop det produkt, der passer din krop og din hverdag. En slynge som en Catell Armslynge Light er for eksempel et nemt produkt at anvende, da det simple design er ganske let at tage af og på. Mere avancerede slynger er selvfølgelig også altid en mulighed, og hele udvalget fås altid til yderst konkurrencedygtige priser. I mange tilfælde er det dog svært at vurdere netop hvilket hjælpemiddel, der passer dig bedst uden faglig vejledning. Medarbejdere fra K. C. Pedersen står altid klar til at hjælpe dig over telefon eller e-mail. Besøg www.kcpedersen.dk, hvis du vil bestille dine hjælpemidler online og få fri fragt på bestillinger over 500 kr., samt 30 dages fuld returret.