Dyrlægens gård har kosttilskud til hunde

Giv dine kæledyr det bedste med produkter fra Dyrlægens Gård! Dyrlægens Gård er en smådyrsklinik og webshop i Øster Hæsinge nord for Faaborg. Klinikken ejes og køres af blandt andre en dyrlæge, og du er derfor altid sikret service i øjenhøjde, og en velkendt stemme, hvis du ringer efter råd og vejledning angående et bestemt behov.

Få kosttilskud til hunde fra Dyrlægens Gård

Ønsker du at kunne give din hund den bedste kost muligt? Kosttilskud til hunde er til dig, der har en hund, og ønsker at kunne give den det bedste af det bedste. Ligesom med os mennesker kan hunde nemlig have brug for kosttilskud i forbindelse med særlige behov. Kosttilskud til hunde skal dog på samme måde ikke stå alene, men i stedet være et supplement til hundens primære foder. Hos Dyrlægens Gård fås gode kosttilskud til hunde, som dyrlægerne har personlig erfaring med. Kosttilskud til hunde herfra er altså altid godkendt af personalet, og udvalget består derfor af kvalitetsprodukter, som lever op til en række specifikke krav og ikke mindst smager godt. Ligesom med mennesker kan kosttilskud til hunde i nogle tilfælde være en del af en igangværende behandling. I andre tilfælde er kosttilskud til hunde det ekstra, der kan være med til at give din hund en livskvalitet ud over det sædvanlige.

Dit kæledyr vil nyde Kalm til hunde

Et kosttilskud til hunde, der er populært blandt mange, kommer fra mærket Kalm. Kalm til hunde er et naturligt fodertilskud til hunde, der er i tårnhøj kvalitet. Kalm til hunde hænger derfor perfekt sammen med situationer, hvor din hund normalt mangler noget ekstra. Dette kunne for eksempel være på Nytårsaften, i forbindelse med et hundepensionsophold eller lignende situationer. Kalm til hunde kan dog tages i brug ved enhver anledning, hvis I oplever andre typer af situationer, hvor jeres hund kunne trænge til et tilskud. Hos Dyrlægens Gård fås Kalm til hunde i forskellige versioner, sådan at I også altid kan vælge netop den type tilskud, der passer jeres hund bedst. For eksempel fås Kalm til hunde både i flydende form og i pilleform, der begge kan gives direkte i hundens mund med eller uden foder. Dosering af Kalm til hunde gøres alt efter om I anvender produktet til særlige begivenheder eller til daglig anvendelse. I førstnævnte tilfælde gives produktet 1-2 timer før den forventede situation, hvorimod dosis i mange tilfælde kan halveres, hvis det bruges til daglig.

Læs mere om, hvordan I kan tage forskellige kosttilskud til hunde i brug på www.dyrlaegensgaard.dk.