Must haves for en sund hverdag

Ønsker du dig en sund og livgivende hverdag, men uden helt at vide hvordan du mon skal få det fremført, i hvad der ellers virker lidt kedeligt og dødt? Frygt ej. For det første er du garanteret ikke den eneste, der har det sådan, og for det andet er du kommet til det helt rigtige sted. Herunder gives tre must-haves for en sund hverdag, som du ikke vil have svært ved at indføre!

Mellemrumsbørster

Det kan lyde skørt at indføre brugen af mellemrumsbørster, for hvordan kan det lige give en sundere hverdag? Jo nu skal du høre. Alle har lært at børste deres tænder i en meget tidlig alder, og efter bare et enkelt besøg hos en tandlæge ved man også godt, at man burde rense mellem tænderne. Her kommer mellemrumsbørster ind – hvis man ikke er meget for at bruge tandtråd – fordi en sund mundhygiejne er alfa og omega!

Madplaner

Lav dine egne madplaner. Hvad end du bor alene, med en partner eller har børn, kan indførslen af en madplan gøre hverdagen både sundere og nemmere. Når man skemalægger hvad man skal have at spise for hver enkelt dag, og også handler ind til at kunne lave det, bliver man mindre fristet til at komme på de hurtige, nemme og ofte usunde løsninger. Madplaner ligger ikke op til fastfood, men i stedet goodfood, der fremmer ens sundhed og giver en mere tid til at tænke over andet, end hvad der skal laves til aftensmad!

Morgentræning

At holde sig i bevægelse hver dag må efterhånden være hørt af de fleste, men det kan godt være svært at få det indført. Undskyldningerne for at undgå det er mange, men hvis du lægger en træning ind om morgenen – før den hektiske hverdag tager fart – kan du stadig nå alt det du vil, samtidig med at du også når bevægelse!