Mangler du catering til fester tjek madkonceptet

Madkonceptet laver tapas ud af huset og andre slags catering til fester, forsamlinger og firmafrokoster. Læs mere om konceptet her.

Madkonceptet leverer fantastisk catering til fester

Madkonceptet er et simpelt koncept: det er baseret på spændende smagsoplevelser lavet af friske råvarer, sunde opskrifter og godt håndværk. De laver mad med passion og leverer bl.a. catering til fester såvel som frokostordninger til virksomheder, der søger lækker og frisklavet mad til de ansatte hver dag. Deres opskrifter er baseret på gode råvarer og passioneret håndværk og har masser af kærlighed i sig. Deres ansatte arbejder hårdt for at lave lækker mad til store forsamlinger, og har masser af gode retter på repertoiret. Du kan selv sammensætte en menu med dine livretter, eller finde de allerede sammensatte menuer på hjemmesiden www.madkonceptet.dk. Her er der bl.a. en julefrokostmenu, en konfirmationsmenu samt mange andre lækre menuer. Læs mere om det lækre koncept på hjemmesiden, hvor du kan se billeder af de smukke anretninger, som du kan modtage som catering til fester. Der er mulighed for at tilvælge desserter, brød og smør, og du vil kan være sikker på, at du får en god familiefest, hvis du bestiller catering udefra. Der er nemlig mange forskellige retter og lækre menuer, som dine gæster sultent kan kaste sig over for at få gode smagsoplevelser og noget at samles om. Catering til fester er til dig, der gerne vil fokusere på at være sammen med dine gæster og tilbringe kvalitetstid sammen i stedet for at stå og svede over suppegryderne.

Tapas ud af huset er lavet med kærlighed

Søger du sund mad til festen? Madkonceptet har i mange år været førende inden for mad ud af huset i Hovedstadsområdet. De har mange års erfaring med catering til fester samt daglig levering af firmafrokost. Du kan med sikkerhed finde den helt rette menu på deres hjemmeside. De har bl.a. god erfaring med tapas ud af huset. Tapas er oplagt til festlige lejligheder, da man kan samles om de mange små lækre retter, som kan serveres som buffet, og hvor gæsterne selv vælger, hvilke der er deres yndlings. Tapas er traditionelt set en blanding af små kolde og varme retter, som serveres som tilbehør til øl eller andre alkoholiske drikke. Når det kommer til tapas ud af huset, så kan du være sikker på, at madkonceptet.dk har din ryg. De har masser af lækre kolde og varme retter at vælge imellem, mange med inspiration fra det spanske køkken og med lokale råvarer. Du kan være sikker på at kvaliteten er i top, og de smukke retter serveres for de sultne og glade gæster til tiden. Læs meget mere om tapas ud af huset på hjemmesiden, hvor du kan være sikker på at få sund og nærende kost til dine gæster, som måske endda går fra festen med inspiration til deres egen madlavning derhjemme.