Er uddannelsen i bam noget for dig

Hvor godt kender du din egen krop? Har du en god fornemmelse for din egen fysiske og psykiske velvære? Vil du gerne hjælpe andre med at opnå en bedre fornemmelse for krop og velvære? Alt for mange i mennesker i vores moderne samfund lytter ikke ordentligt til kroppens signaler og symptomer, når noget gør ondt eller føles ubehageligt. Vi er nærmest trænet til, at vi ikke skal lytte og reagere på de signaler, som vores krop sender til hjernen. En uddannelse i bam (body all mind) er en kropsterapeutisk uddannelse, hvor man lærer at lytte og agere i tide på disse signaler. Både for dig selv, men også for dine omgivelse.

Bliv klogere på din egen krop

Det første led til at kunne hjælpe andre med at komme af med deres smerter, og gøre dem bevidste om deres egen krop, er, at du lærer din egen krop at kende. Første skridt i uddannelsen B:A:M er derfor, at man lærer sin egen krop og dens signaler at kende, sådan man kan spørge ens klienter til hvad der specifikt gør ondt, og gøre dem bevidste om, hvordan og hvorledes de kan takle smerten på en fornuftig måde. Uddannelsen skærper dig derfor i at lytte til din egen krop, så du kan lytte til andres og rådgive dem.

Bam er baseret på solid forskning og den nyeste viden

Body all mind er baseret på solid og veldokumenteret forskning i over 20 år, som nu bliver anvendt i den kropsterapeutiske uddannelse. Med en uddannelse i body all mind, vil du således kunne hjælpe med at rense og hele dine klienter problemer – hvad end de er af psykisk eller fysisk karakter, og yderligere give dem gode råd og tips til, hvordan de kan takle lignende situationer i fremtiden. Body all mind er kommet for at blive.